Kunststof kozijnen » Nieuwbouw kozijn

Het geheim van het Nieuwbouw Kozijn is een combinatie van het kunststof kozijn met een traditioneel stelkozijn. Door een ingenieus kliksysteem worden deze al in de fabriek aan elkaar verbonden. U kunt het kunststof kozijn – net zoals u gewend bent bij een houten kozijn – meteen in het metselwerk of in houtskeletbouw plaatsen en stellen. Geen tijdverlies en extra handelingen dus. Een folie beschermt het kozijn tegen beschadigingen en zorgt tegelijk dat de woning wind- en waterdicht is tot het glas wordt geplaatst.

Het Nieuwbouw Kozijn zorgt voor een prachtige uitstraling van gebouwen. Het is uit te voeren in de verschillende kozijnsystemen, zoals K-vision en CLK Kozijn.

Het Nieuwbouw Kozijn levert in combinatie met de juiste beglazing een aanzienlijke afname van geluidsoverlast op.

Het Nieuwbouw Kozijn garandeert een perfecte afdichting. Geen last meer van lawaai, maar ook niet van wind of water. Dit is te danken aan de dubbele afdichting en de sponning die vijf graden naar buiten gekeerd staat.

Het Nieuwbouw Kozijn heeft een hogere isolatiewaarde. Door toepassing van het 112 mm kozijnprofiel, het 70 mm raamprofiel en de dubbele afdichting is het energieverlies minimaal.