Houten Jaloezieën

project02
project05
project06

Houten Jaloezieën

In deze tijd kiezen steeds meer mensen voor natuurlijke producten in hun interieur. De houten jaloezieën van Multisol passen uitstekend bij deze keuze. Houten jaloezieën hebben de functionaliteit van horizontale jaloezieën, zoals een perfecte lichtregeling, maar onderscheiden zich door hun rustige, warme uitstraling.

De lamellen in de houten jaloeziecollectie van Multisol zijn verkrijgbaar in de breedtes 25, 35 en 50 mm. De jaloezieën kunnen zowel met een ladderkoord als een modieuze ladderband uitgevoerd worden. Vanzelfsprekend zijn onze houten jaloezieën leverbaar in diverse warme en trendy kleuren.


De "Classic" uitvoering heeft de uitstraling van de eerste jaloezieën met een opengewerkte houten bovenprofiel en een houten onderprofiel met kleurgecoördineerde ladderband. Aluwood is een robuuste aluminium jaloezie met lamellen met een warme houtprint. Allure is een aluminium jaloezie met een "Classic" uitvoering en kleurgecoördineerd ladderband.

De warme sfeer van hout, haalt u in huis met de rolgordijnen en vouwgordijnen van geweven hout. Geweven hout is verkrijgbaar in vele kleuren Mikado (dunne stokjes) en Zigzag (dunne strookjes). Beide producten worden met een stoffen bies afgewerkt.