Verticale Jaloezieën

project02
project05
project06

Verticale Jaloezieën

De verticale jaloezieën van Multisol zijn zeer functioneel, maar bieden toch veel sfeer. Verticale jaloezieën zijn bij uitstekg eschikt voor grote glaspartijen en schuifpuien en zorgen voor een vrij uitzicht zonder inkijk. Ook zijn verticale jaloezieen door de ruime keuze aan uitvoeringen zeer geschikt voor schuine ramen.


In de collectie verticale jaloezieen van Multisol vindt u kunststof, aluminium en textiele lamellen. Kunststof en aluminium lamellen zijn vochtbestendig en makkelijk schoon te maken. Sommige textiele lamellen zijn voorzien van een vuilafstotende Topar® of een DustblockTM coating. De grote keuze uit textiele, kunststof en aluminium lamellen zorgen voor een geheel eigen uitstraling. Daar waar de textiele lamellen vaak een zachtere en klassieke uitstraling hebben, zijn de aluminium en kunststof lamellen meer trendy en strakker. Uniek is onze Shapella lamel met sierlijke gegolfde banen.

Onze lamellen zijn leverbaar 50, 70, 89 en 127mm lamelbreedte en in verschillende structuren. Tevens hebben wij recent onze stijlvolle 250mm panels geïntroduceerd.