Buitenzonwering

project02
project05
project06

Buitenzonwering

Maak kennis met uw favoriete buitenzonwering van Hubo en zit er in de zomer weer koel bij! Als het buiten erg heet is, is het wel zo fijn om thuis ergens even af te kunnen koelen. Er zijn daarom allerlei soorten zonneschermen die u gemakkelijk boven of voor uw raam kunt hangen, zodat u geen last meer heeft van kamers die net iets te veel opgewarmd worden door de zon. Klinkt dat als een ideale oplossing voor uw woning? Laat u dan gratis adviseren over de geschikte buitenzonwering door één van onze vakmannen en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Welk soort zonnescherm past bij uw woning?

Bij Hubo beschikken we over diverse varianten van buitenzonwering die allemaal beschermen tegen de felle zon in uw huis. Zo kunt u kiezen voor een simpel en effectief verticaal ‘screen’, welke bestand is tegen alle soorten weersomstandigheden en u bovendien een beetje extra privacy geeft. U kunt er namelijk niet doorheen kijken aan de buitenkant, maar wel vanuit de binnenkant! Erg handig voor de bovenste ramen is een uitvalscherm: weer- en windbestendig en erg duurzaam door de cassette waarin het doek wordt beschermd. Of ga voor een stijlvol zonnescherm als de markies, waarbij u gegarandeerd geen last heeft van schuine zonnestralen. Kortom, de keuze is eindeloos. Laat u gauw inspireren door ons assortiment!

Tips voor het juiste onderhoud

Om extra lang te kunnen genieten van koelere plekjes in huis, is het van belang om uw nieuwe zonnescherm goed te onderhouden. Het doek kunt u gemakkelijk schoonmaken met wat lauwwarm water en een zacht reinigingsmiddel. Gebruik geen schuursponsjes, want daarmee kunt u zowel het frame als de speciale coating van het doek beschadigen. Daarbij hoeft u de bewegende delen over het algemeen niet meer te smeren. Handig, toch?

Offerte-aanvraag

Vul onderstaand formulier in en wij sturen je zo snel mogelijk een passende offerte.