Uitvalschermen

project02
project05
project06

Uitvalschermen

Kreta - gesloten systeem
De nieuwe lijn voor uitvalschermen in een mooi en tijdloos design. De gesloten cassette waarin het doek perfect opgeborgen wordt zorgt voor een optimale bescherming van het doek. Geeft een exclusieve uitstraling aan uw pand.

  1. Breedte 150 t/m 500 cm
  2. Uitval 100-115-130 cm
  3. Standaard kleur omkasting en armen
  4. Zilver geanodiseerd
  5. Roomwit RAL 9001 (optioneel)
  6. Bediening handmatig, diverse mogelijkheden
   Elektrisch met schakelaar of handzender (optioneel)
  7. Volant gratis


Techniek
Gesloten model Een nieuwe lijn voor uitvalschermen, in een gedurfd maar toch tijdloos design. De gesloten cassette waarin doek perfect opgeborgen wordt zorgt voor een optimale bescherming van het doek en geeft een exclusieve uitstraling aan uw pand.

Vormgeving
De uiterst fraaie belijning en de ronde vormgeving zorgen voor een verfraaiing van uw gevel. Met een uitvalscherm kunt u ook binnenshuis genieten van zonnig weer. Deze zonwering met variabele uitvalshoek zorgt niet alleen voor een verfraaiing van uw woning, maar schept vooral binnen een aangenaam klimaat. In situaties waarbij het niet nodig is om onder het scherm te lopen of te zitten biedt een uitvalscherm een praktische en esthetische oplossing. U kunt een keuze maken uit verschillende typen uitvalschermen, armen en overige opties. Met de kleur van het doek geeft u het geheel een persoonlijk tintje.


Carre half gesloten systeem
Dit half gesloten uitvalscherm paart een moderne vormgeving met authentieke kwaliteit . De vormgeving draagt zorg voor een goede bescherming van het doek, dat geheel opgeborgen zit in de gesloten kast.

  1. Breedte 100 t/m 500 cm (Bij koppeluitvoering grotere breedte mogelijk)
  2. Uitval 80-100-115-130 cm
  3. Standaard kleur omkasting en armen
  4. Zilver geanodiseerd
  5. Roomwit RAL 9001 
  6. Bediening handmatig, diverse mogelijkheden
   Elektrisch met schakelaar of handzender (optioneel)
  7. Doekkleuren Collecties van Citel, Swela en Dickson
  8. Volant optioneel


Techniek
Half gesloten model In dit scherm gaat een moderne vormgeving gepaard met authentieke kwaliteit. De vormgeving draagt zorg voor een goede bescherming van het doek dat in opgerolde toestand geheel opgeborgen is in de gesloten kast. Als u ook nog een keuze kunt maken uit de actie uitvoering zit u voor een dubbeltje op de eerste rang.

Vormgeving
Alle typen uitvalschermen zijn in ganodiseerd alumium en roomwit RAL 9001 (optie) verkrijgbaar. Tegen meerprijs is het uiteraard mogelijk om het scherm in elke gewenste RAL kleur te laten moffelen. Met een uitvalscherm kunt u ook binnenshuis genieten van zonnig weer. Deze zonwering met variabele uitvalshoek zorgt niet alleen voor een verfraaiing van uw woning, maar schept vooral binnen een aangenaam klimaat. In situaties waarbij het niet nodig is om onder het scherm te lopen of te zitten biedt een uitvalscherm een praktische en esthetische oplossing. U kunt een keuze maken uit verschillende typen uitvalschermen, armen en overige opties. Met de kleur van het doek geeft u het geheel een persoonlijk tintje.