Binnen- & buitendeuren

project02
project05
project06

In onze showroom vindt u een ruime hoeveelheid binnendeuren en buitendeuren.

Hier kunnen onze deskundige medewerkers u advies geven over ons assortiment. Onze kwaliteitsdeuren zijn gemaakt van duurzame materialen en worden geleverd door de beste deurproducenten van Nederland. Natuurlijk bieden wij u bij deze deuren een ruim assortiment hang- en sluitwerk en glas. Desgewenst zorgen wij voor de ophanging van uw nieuwe deur. eventueel kunt u ook door ons een nieuw kozijn laten plaatsen hiervoor gebruiken wij het ecosy kozijn.

Wij hebben voor u deuren van de volgende merken:

2adore deuren

2adore biedt een uitgebreid deurenassortiment met voordeuren, balkon- en terrasdeuren en binnendeuren. Naast afwijkende maatvoeringen kunt u zelf het karakter van de deur samenstellen door te variëren met verschillende panelen, profileringen en glas. Desgewenst maken wij de deur zelfs afhangklaar; incl. alle bewerkingen en een voorlakbehandeling!

De Forest Stewardship Council (FSC) is een internationale organisatie die zich inzet voor verantwoord bosbeheer wereldwijd. FSC spreekt van verantwoord bosbeheer wanneer op evenwichtige wijze rekening wordt gehouden met de sociale, ecologische en economische aspeciten die bij bosbeheer horen. FSC heeft dit op een transparante wijze geregeld. Mede hierdoor wordt FSC gesteund door alle grote milieu- en ontwikkelingsorganisaties. 2adore is zich ook bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en biedt hierom een groot deel van de deurencollectie óók in FSC aan. Deze FSC deuren zijn herkenbaar aan het fsc-label. De FSC deurencollectie van 2adore bestaat uit streng geselecteerde houtsoorten met zeer duurzame eigenschappen. Deuren gemaakt van deze houtsoorten voldoen aan de hoogste kwaliteits- en prestatie eisen.

CanDo deuren

CanDo beschikt over een ruim assortiment aan deuren. Of het nu gaat om een binnendeur of een buitendeur, met CanDo gaat u altijd voor kwaliteit en een goede prijs.

CanDo deuren worden geleverd met de CanDo quality garanties:

    1. Meeste verkochte deuren van Nederland
    2. De beste prijs/kwaliteit verhouding
    3. Het meest complete assortiment
    4. De slimste innovaties en oplossingen
    5. De ruimste keuze in trends en stijlent
2adore binnendeuren
2adore buitendeuren
CanDo binnendeuren
CanDobuitendeuren