Gereedschap

project02
project05
project06

HandgereedschapKwaliteit is het kernwoord als het gaat om gereedschap. Wij verkopen daarom vakgereedschap van professionele merken zoals Skandia en Bahco. Klauwhamers, verstelbare schroefsleutels, een workmate of laserwaterpas met detector; altijd professionele kwaliteitsproducten voor veeleisende doe-het-zelvers.

Elektrisch gereedschap

Krachtige robuuste boorhamers en klopboormachines voor zware klussen en de nieuwste modellen accuboorschroefmachines en compacte multi-tool machines voor het slijpen, graveren, of frezen. Wij hebben een compleet assortiment veilig en betrouwbaar elektrisch gereedschap met bijbehorende accessoires van de volgende merken:

    1. Bosch
    2. Black & Decker
    3. Makita
    4. Dremel

Ladders

Bij werken op “hoogte” is veiligheid essentieel. Voor het klussen in en rond het huis zijn comfortabele en veilige standaard aluminium ladders of vouwladders leverbaar. Bij intensief gebruik of bij zware klussen hebben “Heavy duty” ladders de voorkeur. De ladders voldoen aan strenge eisen van o.a. de warenwet. Professionele ladders voldoen tevens aan genormeerde Arboregels. Informeer voor een veilig advies.

Huishoudtrappen

Of u nu gebruik gemaakt van een trapje met twee treden of een trap met acht treden, het is belangrijk te kiezen voor een door de warenwet goedgekeurd type. Een belastbaarheid van minimaal 150 kg, rubberen antislipvoeten, een dubbele trede op stahoogte en een stevige bordesvergrendeling zijn belangrijke voorwaarden om veilig te kunnen werken. Onze huishoutrappen van het merk Altrex voldoen hier allemaal aan.