Bedachterwanden & nachtkastjes

project02
project05
project06

Bedmeubelen op maat

Garobe biedt naast schuifwandkasten op maat nu ook bedmeubelen op maat. Dit betekent dat u bij uw schuifwandkast een bijpassende ladekast, bedachterwand of nachtkastjes kunt samenstellen. De bedmeubelen worden in hoogte, breedte en diepte op maat gemaakt in de kleur en indeling die uw wenst. U heeft hierbij de keuze uit diverse hout- en unikleuren en alle bedmeubelen kunnen indien gewenst afgewerkt worden met een luxe glazen bovenblad in meer dan 30 kleuren gelakt glas. Laat uw fantasie de vrije loop en maak van uw slaapkamer één geheel met de schuifwandkasten, nachtkastjes en bedachterwanden van Garobe. Doordat alle meubelen van Garobe op maat gemaakt worden, kunt u uw opbergruimte optimaal benutten en kiezen voor ruimtebesparende oplossingen.

Dressoirs, ladekasten en commodes
Om uw interieur tot één geheel te maken kunt u ook grotere bedmeubelen, zoals ladekasten, dressoirs of commodes op maat samenstellen met Garobe. Ook hier heeft u weer de keuze uit diverse hout- en unikleuren. Voor de ladefronten en de draaideuren kunt u naast een paneeluitvoering ook kiezen voor een uitvoering in een aansprekende kleur gelakt glas. Dit glas kunt u dan laten terugkomen het bovenblad van de bed-achterwand of in uw schuifwandkast, waardoor uw slaapkamer één geheel wordt. Vanzelfsprekend kunt u ook voor deze meubelen de afmetingen en indeling geheel zelf bepalen, of het nu met veel laden is, met draaideuren of met open vakken, ú bepaalt hoe uw meubel eruit komt te zien. Met Garobe is alles mogelijk!

Sfeerimpressie

Garobe Maatmeubels

Sfeervolle nachtkastjes
Bijpassend bij uw schuifwandkast maakt u met Garobe een nachtkastje of kommode op maat in dezelfde kleurstelling als uw kast. U bepaalt vanzelfsprekend de afmetingen en de indeling helemaal zelf, want alle meubels worden op maat gemaakt. U bepaalt zelf of u geen, één of meerdere laden toepast, al dan niet in combinatie met deurtjes of open vakken. Ook voor de bovenrand kunt u kiezen of u een vlak bovenblad wilt, of dat u het nachtkastje omrand wilt hebben met een stevige rand zodat er niets af kan vallen. Voor het bovenblad behoort een luxe afwerking met glas ook tot de mogelijkheden. Samen met uw schuifwandkast maken uw nachtkastjes uw slaapkamer tot een sfeervol geheel.


Bijpassende bedachterwanden
Voor het completeren van de slaapkamer en het beschermen van de muur achter uw boxspring levert Garobe nu ook bedachterwanden op maat. Dit is een hoofdbord wat tussen een boxspring en de muur geplaatst wordt. De bedachterwanden zijn verkrijgbaar diverse hout- en unikleuren en indien gewenst af te werken met een glazen bovenblad. Ook is de bedachterwand indien gewenst voorzien van een handige plintuitsparing en kabeldoorvoer.