Inloopkasten

project02
project05
project06

Inloopkasten

Het kastinterieur van Garobe is van hoge kwaliteit en in vele aantrekkelijke kleuren verkrijgbaar. Het interieur is opgebouwd uit gemelamineerd spaanplaat en afgewerkt met een sterke ABS stootrand. De aantrekkelijke legplankverbinders zorgen voor een moeiteloze opbouw en een stijlvolle uitstraling van het interieur. Het kastinterieur heeft een dikte van 18 mm of 22 mm en is verkrijgbaar op iedere hoogte tot maximaal 2790 mm

Met de kastinterieurs op maat van Garobe kunt u uw schuifwandkast geheel naar eigen wens indelen. Met de segmenten A t/m G, HA, HC en Q maakt u eenvoudig een optimale keuze tussen leggedeeltes, lage hanggedeeltes of hoge hanggedeeltes. Dit alles wordt natuurlijk geheel op maat gemaakt, zodat u optimaal gebruik maakt van uw opbergruimte. De segmenten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals mainau berken, beuken, jasmijn, soft vanille, donker kersen, chateau eiken, romana kersen, zand eiken, wit en aluminium.en diversen anderen kleuren.

Voorbeeld standaard interieurtypes

Laden op maat
U maakt uw kastinterieur compleet met de laden op maat van Garobe. Voor de laden op maat kunt u kiezen uit een module van twee gewone laden, of een module met één hoge lade. Voor het front kunt u kiezen uit de paneelkleuren of voor de luxe uitstraling van coloured glass. U kunt de laden in alle standaard segmenten tussen twee legplanken toepassen. De laden op maat van Garobe zijn altijd uitgerust met softclosing en het paneel van het ladefront is afgewerkt met een stevige ABS band.

U maakt uw laden helemaal af met de lade-indelingen van Garobe. Hiermee deelt u de laden in met handige vakjes voor het opbergen van stropdassen, ondermode of accessoires. Met de lade-indelingen van Garobe kunt u al uw bezittingen gemakkelijk en overzichtelijk opbergen.

Deuromlijsting

Accessoires
Helemaal af is uw Garobe schuifwandkast met de diverse accessoires waar u uit kunt kiezen.

Voor de schuifdeuren zijn er diverse accessoires beschikbaar om uw kast perfect af te werken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een plakstrip voor het maken van een horizontale verdeling op de schuifdeuren, stoot- en stofborstels voor het afsluiten van de kast en een stop voor het positioneren van de deuren. Ook is er een profiel in de kleur van uw omlijsting om de eindpanelen af te werken. Uw dealer kan u helpen om de accessoires uit te zoeken die u nodig heeft.

Voor de kastinterieurs zijn er diverse opbergaccessoires beschikbaar voor het optimaal indelen van uw kast. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor draadmanden, ladeblokken, stropdashouders of schoenenhouders. Met deze accessoires kunt u al uw bezittingen moeiteloos opbergen in uw Garobe schuifwandkast.


Wat kunt u dan creëren