Schuifdeurkasten

project02
project05
project06

Schuifdeurkasten

Schuifdeurkasten zijn helemaal van nu. Omdat schuifdeurkasten voor een verrassende, efficiënte en ruimtesparende oplossing bieden.

Hubo Ron Eijgelsheim biedt u eindeloos veel mogelijkheden om de schuifwandkast te creëren die naadloos aansluit bij uw interieur en inrichting. Er zijn decorpanelen en panelen in uni-kleuren. Daarnaast kunt u kiezen uit spiegeldeuren in diverse kleuren en getinte glaspanelen. Ook deuren met een vakverdeling en vitrinedeuren behoren tot de mogelijkheden.

U kunt uw schuifwandkast samenstellen uit schuifdeuren, een kastinterieur en diverse accessoires zoals een ombouw van bijpassende panelen, afwerkprofielen en stootborstels. Ladeblokken, draadmanden en andere handige opbergaccessoires completeren het opberggemak. Bij alle componenten van uw schuifwandkast kunt u kiezen uit diverse uitvoeringen, zodat u altijd een kast volledig naar uw wensen ontwerpt


Graag nodigen wij u uit om geheel vrijblijvend een kijkje te komen nemen in onze 350m2 grote showroom. De website geeft slechts een deel van ons assortiment weer.

Deuromlijsting

De aluminium deuromlijstingen van Garobe zorgen door hun dikte en uitvoering voor zeer degelijke en stabiele schuifdeuren. De deuromlijstingen zijn verkrijgbaar in maar liefst vijf uitvoeringen, te weten.

    1. Garobe Wide
    2. Garobe Narrow
    3. Garobe Roundline 
    4. Garobe Uni-line
    5. Garobe Frameless

Garobe Wide heeft een brede opening in de zijstijl, zodat de schuifwandkast comfortabel open en dicht geschoven kan worden. Garobe Narrow heeft een strakkere, smallere opening in het profiel. Garobe Roundline is een speels profiel met een handige en ergonomische greep. Garobe Frameless is een zeer strakke en minimale omlijsting en Garobe Uni-line is een breed een modern profiel dat uw schuifwandkast een robuuste uitstraling geeft.

Deze deuromlijstingen zijn leverbaar in diverse standaardkleuren. Naast dit programma is het mogelijk de omlijstingen te bestellen in ca. 200 verschillende RAL-kleuren. De uitgebreide keuze aan deuromlijstingen kunt u perfect combineren met decorpanelen, glaspanelen of spiegels om een schuifwand te creëren die geheel bij uw inrichting aansluit.