Plafonds

badkamerplafond
Badkamerplafond
keuken plafond
Keukenplafond
woonkamerplafond
Woonkamerrplafond
buiten plafond
Buitenruimtes, absoluut vochtbestendig

Badkamerplafond

In je badkamer geeft een Luxalon® plafond extra sfeer, stijl en een heleboel handige voordelen.

NOOIT MEER VOCHT PROBLEMEN
Zo heb je nooit meer last van vocht. Doordat je Luxalon® plafond is gemaakt van hoogwaardig gecoat aluminium, neemt het plafond de temperatuur van de omgeving over. Dat betekent dat je nooit meer condensvorming hebt. Je hoeft dus ook niet meer bang te zijn voor schimmel en zwarte vlekken op je plafond. Schoonmaken doe je met een vochtige doek en witten is verleden tijd.

ALLES NETJES WEGGEWERKT
Bovendien werk je leidingen en buizen netjes onder je plafond weg. En op elke plek die je maar wilt, kun je een spotje inbouwen. Of... een regendouche!

Keukenplafond

Laat je volop inspireren door de bijzondere ruimtelijke werking van een Luxalon® plafond. En geef de keuken je eigen sfeer.

KEURIG AF TE WERKEN
Met Luxalon® werk je niet alleen de leidingen en bedrading subtiel weg, maar ook het afvoerkanaal van de afzuigkap. Ideaal als je een kookeiland wilt. Kies je voor een open keuken? Dan is de koofrand in dezelfde kleur verkrijgbaar als het plafond.

HANDIG TE MONTEREN
De inbouwspots kun je precies de plek geven die je wilt. Je hoeft daar dus vooraf - met de aansluitpunten in de keuken - geen rekening mee te houden.

MAKKELIJK SCHOON TE MAKEN
Het schoonmaken is zo gebeurd. Je maakt het Luxalon® plafond snel vetvrij door er even een vochtige doek over te halen. En het witten van het plafond is nooit meer nodig.

Woonkamerplafond

Perfectie tot in de kleinste details
Laat je volop inspireren door de bijzondere ruimtelijke werking van een Luxalon® plafond. En geef de woonkamer je eigen sfeer.

KEURIG AF TE WERKEN
Hoe groot je woonkamer ook is: je Luxalon® plafond past altijd. Je kunt de panelen tot wel 10 meter lang op maat laten maken. En alle bedradingen (van verlichting, audio of video en beveiligingsapparatuur) werk je mooi weg onder het plafond. Bovendien zijn er oplossingen om de geluiden in je woonkamer te dempen. Goed voor een prima akoestiek.

LATER PLAATSEN? GEEN PROBLEEM
Wil je later een Luxalon® plafond inbouwen? Geen enkel probleem. Bij het monteren komt geen stof vrij, dus je kunt je meubelen gewoon laten staan. Zelfs afdekken is niet nodig.

Buitenruimtes

Absoluut vochtbestemdig
Op zoek naar een plafond voor je carport, luifel of veranda? Dan is Luxalon® ideaal. Je kiest voor een product van hoogwaardig gecoat aluminium: 100% bestand tegen vocht.

En heel erg praktisch. Zo werk je alle bedrading en leidingen - van bijvoorbeeld een terrasverwarmer - gemakkelijk wegwerken onder het plafond. En ook de verlichting kun je aanbrengen waar je maar wilt. Alles precies op jouw manier.