Qlima

project02
project05
project06

Qlima Airco

Waar een ventilator de warme lucht enkel verplaatst, zorgt een airco dat deze werkelijk wordt afgekoeld en afgevoerd. Tegelijk verlaagt hij de luchtvochtigheid, zodat het minder klam aanvoelt. Ideaal is een temperatuur van +/- 22 graden met een relatieve luchtvochtigheid rond 50%. Dit wordt de ‘comfort zone’ genoemd: omstandigheden waarin lichaam en geest optimaal presteren. Als het in huis fors warmer en/of vochtiger is, voelt u zich meteen minder aangenaam en fit. Ook het zuiveren van de lucht is belangrijk voor een gezond binnenklimaat. Hierbij worden ongezonde allergenen, zoals stof en pollen uit de lucht, gefilterd. Dat is voor iedereen prettiger, maar met name voor mensen die last hebben van benauwdheid of een allergie.

Zibro brengt het comfort van airconditioning binnen ieders bereik. Met een geheel vernieuwd assortiment mobiele en vaste airco's plus een mobiele variant met buitenunit. Onze producten zijn gunstig geprijsd, eenvoudig te bedienen en worden geleverd met twee jaar garantie.


Qlima verwarming

Omdat ze zo energiezuinig en gericht inzetbaar zijn, worden Qlima kachels tegenwoordig veel gebruikt als bijverwarming naast of in plaats van de centrale verwarming. Maar het is natuurlijk ook een ideale oplossing voor ruimtes zonder centrale verwarming. U heeft namelijk geen afvoer en geen leidingen nodig en hoeft enkel te zorgen voor voldoende ventilatie. Uw Zibro kachel is meteen klaar voor gebruik.

Zibro kachels zijn eenvoudig te bedienen, zeer snel op temperatuur en verwarmen precies de ruimte waar u het behaaglijk wilt hebben. Bovendien zetten ze vrijwel alle brandstof om in warmte, dus er gaat geen kostbare energie verloren. Met de aangename stralingswarmte verhoogt u de sfeer in huis terwijl u bespaart op uw maandlasten door de verwarmingskosten te verlagen.

Al onze kachels zijn getest door erkende keuringsinstituten en voorzien van het CE-keur. Ze hebben een noodstop en een omvalbeveiliging en slaan ook automatisch af wanneer er te weinig geventileerd wordt.

Kop

Verder is Zibro een uiterst duurzame keuze. U krijgt op alle modellen 4 jaar garantie, maar de praktijk leert dat u 15 tot 20 jaar plezier kunt hebben van uw Zibro.

U kunt kiezen uit diverse stijlen, capaciteiten en brandersystemen
.

Er zijn verschillende soorten petroleumkachels verkrijgbaar. Bij de aanschaf van een petroleumkachel als bijverwarming dient u rekening te houden met een aantal zaken: capaciteit, de grootte van de ruimte en het doel van het verwarmen. Hieronder vindt u de verschillende soorten:

 1. Laserkachel:
  de temperatuur is tot op de graad nauwkeurig geregeld en een ventilator verspreidt de warmte snel en gelijkmatig door de ruimte. De kachel gebruikt een minimale hoeveelheid stroom.

 2. Turbokachel:
  dit unieke verbrandingssysteem is razendsnel op temperatuur. Na de eerste verbranding wordt extra zuurstof toegevoegd om de verbranding te optimaliseren. Er is geen stroom- of gasaansluiting nodig.

 3. Controlkachel:
  Met één druk op de knop ontsteekt de kachel. Gas, stroom en afvoer zijn niet nodig. Een paar batterijen volstaan om warmte en sfeer in huis te brengen.

 4. Hybride kachel:
  Dit is de eerste verplaatsbare hybride kachel in Europa en wordt gelimiteerd uitgegeven. Het verwarmt op basis van brandstof, elektriciteit of een combinatie van beiden.