Velux®

project02
project05
project06

Montage VELUX dakvensterVergroot en verlicht uw zolderkamer met prachtige dakvensters van VELUX.

Wij plaatsen voor u bijvoorbeeld een VELUX kantelbaar tuimelvenster voorzien van het basis isolatiepakket en gootstukken en inclusief montage en aftimmering in één dag.


Alle VELUX dakramen en lichtsystemen zijn leverbaar via de Hubo Ron Eijgelsheim.

VELUX dakvensters zijn uit te voeren met tal van verduisterings- en rolgordijnsystemen in vele kleuren en dessins. Deze zijn eveneens leverbaar en montage gebeurt op dezelfde dag. Binnenafwerking is optioneel.

VELUX raamdecoratie

VELUX rolluiken en verduisterende rolgordijnen bieden u de beste verduistering. Perfect voor een middagdutje gesloten komt er geen daglicht binnen.

Wanneer u kiest voor een VELUX rolluik geniet u niet alleen van totale verduistering, maar ook van optimale warmtewering. Wanneer u kiest voor een verduisterend rolgordijn is het aan te raden ook een buitenzonwering te monteren. Hiermee creëert u niet alleen een prettig binnenklimaat, maar verlengt u ook de levensduur van uw ruit, verduisterende rolgordijn en dakvenster.

VELUX dakraamdecoratie

Standaard rolgordijnen
Verzacht het binnenvallende daglicht. Elegant vormgegeven. Kies uit 37 kleuren en dessins en handmatige of elektrische varianten.  

Plissé rolgordijnen
VELUX plissé gordijnen helpen u in uw kamer een special sfeer te creëren. U kunt precies de juiste hoeveelheid licht binnen laten komen, dankzij het special geleidingsysteem waarmee u het gordijn eenvoudig en soepel op iedere gewenste positie in het dakvenster stop kunt zetten. En u kunt de juiste tinten voor in uw interieur kiezen uit een
uitgebreide collectie van 38 kleuren.
 

Jaloezieën

Optimale controle over het daglicht zonder bedieningsstang of koord. Dim of verander de invalshoek van het daglicht. Kies uit één van de 9 trendy kleuren.

Bediening Handbediening
Beweegt soepel en geleidelijk zonder wrijving, dankzij ons special gepatenteerde systeem Flexibele positie – aangezien hij niet boven- of onderin het dakvenster gemonteerd is, kan het gordijn verschoven worden naar iedere willekeurige positie in het dakvenster.


Lijsten & profielen

Elektrische bediening
Intelligente io-homecontrol® systeem verkrijgbaar voor extra functies, zoals een uitsteltimer. io-homecontrol® biedt een geavanceerde en veilige radiografische technologie die eenvoudig te installeren is. Producten van het merk io-homecontrol® communiceren met elkaar, wat het bedieningsgemak, de veiligheid en de energiebesparing bevordert.

Montage
Alle VELUX raamdecoratieproducten zijn eenvoudig te monteren met het unieke Pick&Click!® montage systeem. Het past altijd perfect! Zelfs op dakramen van 25 jaar en ouder.Verder kunnen wij ook leveren:

    1. gewone rolgordijnen
    2. plissé gordijnen
    3. jaloezieën
    4. insectenhorren

Verduisterende rolgordijnen

Zowel 's nachts als overdag verduistering. Kies uit 40 kleuren en dessins en drie verschillende bedieningsmethoden. Ideaal voor slaap- en kinderkamers.  


Speciale designcollectie

Karim Rashid is een van de meest productieve ontwerpers van zijn generatie. Meer dan 3000 ontwerpen in productie en meer dan 300 awards getuigen van de kwaliteit van zijn ontwerpen. Speciaal voor VELUX heeft Karim Rashid een tijdelijke collectie raamdecoratieproducten ontworpen. Deze designcollectie is een prachtige mix van design en functionaliteit. Het gebruik van unieke materialen en een hoge kwaliteitsuitstraling, maken de VELUX verduisterende rolgordijnen een prachtige aankleding voor uw kamer. 


Energie Comfort gordijn
De Energie Comfort gordijnen van VELUX combineren een elegant ontwerp (zonder zichtbare koorden) met een isolerende werking. Het gordijn verhoogt het wooncomfort in uw kamer. Verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren.  

Plissé rolgordijnen in combinatie met verduisterend rolgordijn

Flexibel gordijn om onder een verduisterend rolgordijn of rolgordijn te plaatsen, om te spelen met kleuren en binnenkomend daglicht Door traploze bediening is de combi plissé, onafhankelijk van het andere gordijn, op iedere gewenste positive in het dakvenster stop te zetten. Beweegt soepel en geleidelijk zonder wrijving, dankzij ons special gepatenteerde systeem. Verkrijgbaar in de 33 kleuren en dessins plissé gordijnen.