Verf & verfgereedschap

project02
project05
project06

Verf

Beschermen en verfraaien is de basis voor elk verfsysteem. Voor een glansrijk resultaat heeft u de keuze uit vele standaard kleuren. Met de verfmengmachine worden speciale kleuren gemaakt. U heeft keuze uit meer dan 20.000 tinten. Onze professionele merken verf, beits, lakken en milieuvriendelijke verf geven jarenlang bescherming.

Er is verf op terpentinebasis (alkydverf) en op waterbasis (acrylverf). Het voordeel van verf op waterbasis is, dat het snel droogt en geurarm is.

Voor beide soorten is passend verfgereedschap leverbaar.

Onze verf is leverbaar in hoogglans of zijdeglans. Het voordeel van hoogglansverf is dat het slijtvast is. Het voordeel van zijdeglansverf is dat kleine oneffenheden minder zichtbaar worden.

Wij leveren verf van de volgende merken:

  1. Histor
  2. Flexa
  3. Hammerite
  4. Sigma
  5. Karakter

Onze mengverf is van de merken:

  1. Histor
  2. Sigma

Beits

Een langere levensduur voor hout wordt verkregen door het aanbrengen van vochtregulerende beits. Water dringt van buitenaf niet in het hout, maar beits laat aanwezig vocht in het hout wel als damp naar buiten. Er zijn dekkende en transparante beitsen verkrijgbaar. Buitenkwaliteit beitsen zijn uitermate geschikt voor daklijsten, schuren, tuinmeubelen, tuinhuizen en gevelbetimmeringen.

Wij leveren beits van de volgende merken:

  1. Rambo
  2. Cetabever
  3. Tenco
  4. Hermadix
  5. Glitsa
  6. CéPé
  7. Frencken

Verfgereedschappen

Voor iedere verfklus is er passend verfgereedschap. Wij hebben voor u niet alleen vacht- en lakrollers, maar ook professionele kwasten.

Het verwijderen van oude verflagen gaat eenvoudig met de föhn en verfkrabber, waarna u met een moderne schuurmachine met stofafvoer kunt schuren. Het verwerken van wandbekleding gaat gemakkelijk met specifiek behangersgereedschap. Afdekfolie en beschermende kleding zorgen voor een smetteloos resultaat.