Verlichting

project02
project05
project06

Binnenverlichting

Onze leverancier Eglo heeft voor u functionele verlichting zoals plafonnières, inbouw- of opbouwspots, hanglampen en TL-armaturen, welke worden toegepast als basisverlichting om totale ruimtes te verlichten. Accentverlichting wordt gebruikt om sfeer te creëren. Deze sfeerverlichting zoals (halogeen)spots maar ook indirecte verlichting in koven, tafellampen of staande lampen met of zonder leesverlichting kunnen door dimmers tot elk gewenst niveau worden ingesteld.

Badkamerverlichting

Een badkamer krijgt meer allure door installatie van de juiste verlichting. Naast sfeervolle accentverlichting in de omgeving van uw badmeubel zijn ook praktische veilige 12-volts toepassingen mogelijk in de nabijheid van douche of bad. Sfeervol en romantisch ontspannen in uw droombadkamer.

Lampen

Spaarlampen vervangen steeds meer het gebruik van de standaard gloeilampen, aangezien gloeilampen uit de handel verdwijnen. Ze besparen enorm veel energie en hebben een lange levensduur. Ook in sfeerverlichting zijn vele toepassingsmogelijkheden. LED-verlichting is uitermate geschikt als accentverlichting en wordt mede door het geringe energieverbruik veel toegepast als buitenverlichting.